Geen categorie

WELCOME 2022!!!

***Nederlands onderaan***

HAPPY NEW YEAR!!

I hope you had a lovely Christmas time, and that your New Year started positive.

Although in many cases this time may be a huge improvement over last year, there’s still a lot of people out there who had to spend another Christmas away from loved ones.

My partner and myself were able to spend Christmas time in Spain with my partner’s family. We were very grateful to be able to go, although the last-minute changes in restrictions did give me some sleepless nights! But hey, we got back and forth alright!

This is no post over what happened over the Christmas holidays though. It’s rather about letting go of 2021 and trying to start 2022 as kickass as possible.

I was so ready for 2021 to come an end and to start fresh. Don’t get me wrong though, I know that just because we started a new year everything doesn’t magically change. We are still going through a lot, both personally and on a global level. And it’s true, we can start fresh or change our mindset at any giving point, but there’s no denying that the end of one year and the start of another brings about some extra power.

But how do you say ‘goodbye’ to a year, right?

The truth is; everyone has their own way.

I made a list for everything that I was ready to let go of from the past year and I burned that list. I had a home-party with my boyfriend (new restrictions changed our NYE-plans) and we cheered to the New Year with friends and family through videocalls.

It felt good and it made me happy, but honestly, I needed something stronger and maybe a bit more badass to really kickstart this year and to officially cut off 2021 (and 2020).

So that’s what I did. I cut it off. And boy, does it feel great!

Now, I want to note that the past years have not been entirely negative, definitely not! But we all deserve some easier times, with more freedom, don’t you agree? And also, us women just KNOW when it’s time to chop of our hair 😉.

What about you? How did you experience Christmas time and the start of the New Year? Did you do anything specific? I’d love to hear!!

Lots of love and the best wishes for 2022!!

Tessa

WELKOM 2022!!

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad en dat je nieuwe jaar positief is begonnen.

Hoewel deze tijd in veel gevallen een enorme verbetering kan zijn ten opzichte van vorig jaar, zijn er nog steeds veel mensen die nog een kerst moesten doorbrengen weg van dierbaren.

Mijn partner en ik konden de kersttijd in Spanje doorbrengen bij zijn familie. We waren erg dankbaar dat we konden gaan, hoewel de last-minute veranderingen in covid-restricties me wel wat slapeloze nachten bezorgden! Maar goed, we zijn veilig en wel kunnen terugkeren!

Dit is echter geen bericht over wat er tijdens de kerstvakantie is gebeurd. Het gaat eerder om 2021 los te laten en te proberen 2022 zo kickass mogelijk te beginnen.

Ik was écht klaar om 2021 te eindigen en fris te beginnen.

Begrijp me niet verkeerd, ik weet dat niet alles op magische wijze verandert bij de start van een nieuw jaar. Dit zijn nog steeds geen normale tijden, en dat merken we zowel persoonlijk als op globaal niveau. En het is waar, we kunnen op elk moment opnieuw beginnen of onze mentaliteit veranderen, maar het valt niet te ontkennen dat het einde van het ene jaar en het begin van een ander jaar wat extra kracht met zich meebrengt.

Maar hoe zeg je ‘vaarwel’ tegen een jaar?

De waarheid is; iedereen heeft zijn eigen manier.

Ik maakte een lijst van alles wat ik van het afgelopen jaar wilde achterlaten en die lijst heb ik verbrand. Ik had een home-party met mijn vriend (nieuwe beperkingen veranderden onze plannen voor oudejaarsavond) en we juichten het nieuwe jaar toe met vrienden en familie via videocalls.

Het voelde goed, maar eerlijk gezegd had ik iets sterkers en misschien een beetje meer badass nodig om dit jaar echt een kickstart te geven en 2021 (en 2020) officieel af te snijden.

Dus dat is wat ik deed. Ik heb het afgesneden. En jongen, wat voelt het geweldig!

Nu wil ik wel vermelden dat de afgelopen jaren niet helemaal negatief zijn geweest, zeker niet! Ik heb er weer héél wat leuke herinneringen bij om nog lang te koesteren! Maar we verdienen allemaal wat gemakkelijkere tijden met meer vrijheid, vind je niet? En ook, wij vrouwen WETEN gewoon wanneer het tijd is om ons haar af te knippen 😉.

En jij? Hoe heb jij de kersttijd en de start van het nieuwe jaar ervaren? Deed je iets bijzonders? Ik hoor het graag!!

Veel liefs en de beste wensen voor 2022!

Tessa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s